top
facebook  twitter  nieuwsbrief
babyhuis

CONTACT BABYHUIS LEIDEN

Medio 2019 staat de opening gepland voor Babyhuis Leiden. Tot die tijd kunt u terecht bij Babyhuis Dordrecht en Babyhuis Capelle a/d IJssel.
Volg hieronder de vooruitgang en voorbereiding van Babyhuis Leiden, Steenschuur 17.

 

het Babyhuis Leiden

Het Babyhuis Leiden zal zich gaan vestigen in een pand naast de Lodewijkkerk in het centrum van Leiden. In het filmpje ziet u de huidige staat van het pand. Het streven is om hier medio 2019 een van de nieuwe locaties van het Babyhuis te vestigen. Er zullen 8 moeders geplaatst kunnen worden in het Babyhuis in Leiden.

Om dit te realiseren zijn wij (voor een deel) afhankelijk van sponsoren en donaties. Help ons deze locatie te bouwen en steun het Babyhuis!

 

doneren

 

 

 

Opening het Babyhuis Leiden

Op maandag 19 februari geeft Stichting het Babyhuis de eerste aftrap richting realisatie van het Babyhuis Leiden. Dat doet zij door de intentieverklaring te tekenen voor de huur van het pand aan de Steenschuur 17. Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door de Rooms Katholieke Lodewijkkerk uit Leiden.
Persbericht

 

Intentieverklaring Babyhuis Leiden

 

Toen & Nu

Rijksmonument Steenschuur 17, rechts naast de Lodewijkskerk. Voorgevel en twee interieurfoto's, gebouwd in de 18e eeuw. In dit gebouw wordt eind dit jaar Stichting het Babyhuis gevestigd waar (aanstaande) moeders, die daarvoor in aanmerking komen, tijdelijke opvang, zorg en begeleiding kunnen krijgen bij hun moederschap.

 

 

quoteHet is een geschenk om met hart, ziel en mijn expertise verbonden te zijn aan zo’n mooi initiatief dat zich inzet om moeders en kinderen samen te houden.quote