top
facebook  twitter  nieuwsbrief

AANMELDING PLAATSING

Voor aanmeldingen en overleg rondom aanmeldingen kun je ons mailen aanmelding@het-babyhuis.nl
of telefonische contact opnemen van maandag t/m donderdag op 078 - 645 8 945.
Bij nood is dit nummer ook te bereiken buiten deze tijden.

FORMULIEREN PLAATSING

Er zijn twee formulieren voor een aanmelding bij het Babyhuis. Een formulier voor onze samenwerkingspartners die een cliënt willen aanmelden en een formulier voor ouder(s)/verzorger(s) die zich direct bij het Babyhuis willen aanmelden zonder tussenkomst van derden.

Vul het formulier van je keuze zo volledig mogelijk in zodat we alvast een goed beeld van de problemen hebben opdat we de hulpaanvraag snel en juist kunnen verwerken. Na het invullen van het formulier ontvang je per mail (als je een mailadres ingevuld hebt) een bevestiging met de door jou ingevulde gegevens. Zodra de aanvraag bij ons binnen komt en verwerkt is nemen wij direct contact met je op.

samenwerkingspartner

Plaatsingsaanvraag door derden

Bent u een samenwerkingspartner van het Babyhuis en wilt u een van uw cliënten aanmelden? Dan kunt u dit aanmeldingsformulier, graag zo volledig mogelijk, invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie en overleg.

De doorverwijzende instantie is verantwoordelijk voor doorplaatsing als de plaatsing is beëindigd. De gemeente waar de vrouw ingezeten is, draagt zorg voor financiering van de plaatsing van moeder en kind.

 

AANVRAAG DOOR DERDEN
huilbaby

Plaatsingsaanvraag door ouder(s)

Heeft u problemen en wilt u zich aanmelden bij het Babyhuis voor hulp? Vult u dan dit formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie en overleg.

Uw gegevens worden onder strikte geheimhouding naar ons verstuurd en uw privacy is onder alle omstandigheden gegarandeerd. De veiligheid van u en uw baby staat bij ons voorop.

 

DIRECTE AANVRAAG
quoteNu pas worden wij serieus genomen. Nu pas wordt er naar ons geluisterd, echt geluisterd. Veel ziekenhuisbezoeken zijn vooraf gegaan aan de plaatsing in het Babyhuis. Eindelijk gaat het weer goed met ons.quote