top
facebook  twitter  nieuwsbrief

AANMELDING PLAATSING

Voor aanmeldingen en overleg rondom aanmeldingen kun je ons mailen aanmelding@het-babyhuis.nl
of telefonische contact opnemen 078 - 645 8 945.
Bij nood is dit nummer ook te bereiken buiten kantoortijden.

Aanmelding is pas mogelijk vanaf 26 weken zwangerschap en plaatsing is mogelijk vanaf 36 weken zwangerschap.

FORMULIEREN PLAATSING

Er zijn twee formulieren voor een aanmelding bij het Babyhuis. Een formulier voor onze samenwerkingspartners/doorverwijzers die een moeder willen aanmelden en een formulier voor ouder(s)/verzorger(s) die zich direct bij het Babyhuis willen aanmelden zonder tussenkomst van derden. Let op: voor een plaatsing in het Babyhuis is altijd wel een doorverwijzing noodzakelijk!

Vul het formulier van je keuze zo volledig mogelijk in zodat we alvast een goed beeld van de situatie hebben opdat we de hulpaanvraag snel en juist kunnen verwerken. Na het invullen van het formulier ontvang je per mail (als je een mailadres ingevuld hebt) een bevestiging met de door jou ingevulde gegevens. Zodra de aanvraag bij ons binnen komt en verwerkt is nemen wij direct contact met je op.

Andere vragen die betrekking hebben op aanmeldingen kun je mailen naar aanmelding@het-babyhuis.nl

samenwerkingspartner

Plaatsingsaanvraag door derden

Bent u een samenwerkingspartner/doorverwijzer van het Babyhuis en wilt u een van uw cliënten aanmelden? Dan kunt u dit aanmeldingsformulier, graag zo volledig mogelijk, invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie en overleg. Indien wij meer inhoudelijke informatie nodig achten, hebben wij een toestemmingsverklaring van moeder nodig.

De doorverwijzende instantie is verantwoordelijk voor doorplaatsing als de plaatsing is beëindigd. De gemeente waar de moeder ingezeten is, draagt zorg voor financiering van de plaatsing van moeder en kind. Dit kan in de gemeente Drechtsteden & Zeeland op basis van de Jeugdwet en de WMO. Voor alle overige gemeenten in Nederland werkt het Babyhuis op offerte basis.

Aanmelding is pas mogelijk vanaf 26 weken zwangerschap en plaatsing is mogelijk vanaf 36 weken zwangerschap.

 

AANVRAAG DOOR DERDEN
huilbaby

Plaatsingsaanvraag door ouder(s)

Heeft u problemen en wilt u zich aanmelden bij het Babyhuis voor hulp? Vult u dan dit formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie en overleg.

Uw gegevens worden onder strikte geheimhouding naar ons verstuurd en uw privacy is onder alle omstandigheden gegarandeerd. De veiligheid van u en uw baby staat bij ons voorop.

Aanmelding is pas mogelijk vanaf 26 weken zwangerschap en plaatsing is mogelijk vanaf 36 weken zwangerschap.

 

DIRECTE AANVRAAG
quoteNu pas worden wij serieus genomen. Nu pas wordt er naar ons geluisterd, echt geluisterd. Veel ziekenhuisbezoeken zijn vooraf gegaan aan de plaatsing in het Babyhuis. Eindelijk gaat het weer goed met ons.quote