top
facebook  twitter  nieuwsbrief
huilbaby

STEUN HET BABYHUIS

Het huisvesten en verzorgen van baby’s en het begeleiden van moeders kost geld, veel geld. Het Babyhuis wordt gefinancierd door de Gemeente Drechtsteden. Er zijn echter ook moeders waarvoor de gemeente geen beschikking afgeeft omdat zij “tussen het wal en het schip” vallen. Om hen ook een kans te kunnen bieden en af en toe net iets meer te kunnen doen is er meer geld nodig. Jouw bijdrage is daarom van groot belang om het mogelijk te maken om meer baby’s een plekje te kunnen geven en soms dat beetje extra te kunnen bieden. Denk hierbij aan leuke activiteiten of gezonde voeding voor moeders en baby’s.
doneren

Doe een eenmalige gift
Steun ons en doe een eenmalige gift (al vanaf € 1,20). Groot of klein, het Babyhuis waardeert elk gebaar.

DONEREN

vrienden

Word vriend van het Babyhuis
Voor een vast bedrag per maand (al vanaf € 2,50) kun je vaste donateur ofwel vriend van het Babyhuis worden.

WORD VRIEND

sponsoren

Het Babyhuis sponsoren
Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan maatschappelijk ondernemen. Het Babyhuis kent inmiddels vele bedrijven die zich op allerlei manieren inzetten om baby’s en moeders in nood te helpen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

ambassadeurs

Word ambassadeur of vrijwilliger
De drijvende kracht van het Babyhuis zijn onze ambassadeurs en vrijwilligers. Als ambassadeur help je onze boodschap uit te dragen en geld en spullen in te zamelen opdat het Babyhuis doorlopend kinderen een veilige plek kan bieden. Als vrijwilliger draai je mee in het Babyhuis.

Contact ons voor meer informatie.

het-orkest-van-de-engelen

Koop een boek
Barbara Muller, oprichter van het Babyhuis, is schrijfster van o.a. de boeken 'De Babyplanner de Babyplanner' (geluk valt niet te plannen), 'Omarm Me' (sinds ze moeder is gaat Barbara tot het uiterste voor kinderen in nood) en 'Het Orkest van de Engelen" (een sprankelende verhalenbundel over wonderen). De opbrengst van haar boeken gaat naar het Babyhuis. Meer informatie over de boeken vind je op haar website www.barbaramuller.com

doneren
quoteHet Babyhuis is misschien wel de laatste kans op een toekomst voor moeder en kind samen.quote